Faqja kryesore :: Regjistrohu :: Identifikohu
sITE :: Lista e albumeve :: Ngarkimet më të fundit :: Komentet më të fundit :: Më të shikuarat :: Më të vlerësuarat :: Favoritet e mia :: Kërko

Marrveshje dhe kushte
Edhe pse administratorët e Cinema Bizarre Photo Gallery | Part Of WWW.CINEMABIZARREFAN.RU do të bëjnë të pamundurën të fshijnë ose modifikojnë sa më shpejtë që të jetë e mundur gjithë materialet të pamoralëshme apo fyese, është e pamundur të shihet vazhdimisht çdo postim. Kështu që ju duhet ta dini se të gjithë postimet e bëra në këtë sit shprehin pikëpamjet e opinionin e autorëve dhe jo atë të administratorëve apo webmasterit të këtij websiti(veç rasteve të postimeve nga këta të fundit) kështu që këta nuk mund të konsiderohen përgjegjës.

Ju pranoni të mos postoni materiale abuzive, të pahijëshme, vulgare, shpifëse, të urrejtëshme, kërcënuese, me orientim seksual apo materiale të tjera që dhunojnë ligjet në fuqi. Ju pranoni që webmasteri, administratori dhe moderatorët e Cinema Bizarre Photo Gallery | Part Of WWW.CINEMABIZARREFAN.RU kanë të drejtëtë fshijnë apo editojnë çdo material në çdo kohë që ata e gjykojnë të arsyeshme. Si përdorues ju pranoni që çdo informacion që keni futur më sipër ruhet në një bazë të dhënash. Megjithëse këto informacione nuk u transmetohen të tretëve pa miratimin tuaj, webmasteri ose administratori nuk mbajnë përgjegjësi për tentativa piraterie kundrejt bazës së të dhënave.

Ky web site përdor cookies për të ruajtur informacione në kompiuterin tuaj. Këto cookies shërbejnë vetëm për t'jua bërë sa më të kënaqshëm shfletimin e këtij albumi. Adresa juaj e-mail do të përdoret vetëm për të konfirmuar të dhënat e regjistrimit tuaj si dhe fjalë-kalimin.

Duke klikuar tek 'Pranoj' këtu më poshtë ju pranoni tu përmbaheni këtyre kushteve.

online ~ hitsCinemabizarrefan.ru - This fan-gallery is profit-free and purely made by a fan for fans. I am in no way connected to the official band or company.
Copyright (c) Nikki 2008, Moscow.